loading

Az Opel kereskedők Szolgáltató Kft., az Opel márkakereskedők közös cége úttörő vállalkozásba kezdett a délkelet-európai központ, az General Motors Southeast Europe Kft. kezdeményezésére és támogatásával. Az Opel jármű tulajdonosok vásárlók maguk dönthetik el, hány évig szeretnék igénybe venni a teljes körű garancia nyújtotta előnyöket.

A szolgáltatás értelmében a kétéves futásteljesítmény korlátozás nélküli gyári jótálláson túl az ügyfelek lehetőséget kapnak az átfogó garancia meghosszabbítására a gépkocsi harmadik évére (100 000 km futásteljesítményig), vagy harmadik - negyedik - ötödik évére (150 000 km futásteljesítményig). Az Opel Szervizgarancia, a gyárihoz hasonlóan, nem csak Magyarországon, hanem Európa-szerte érvényes, tökéletes biztonságot adva az Opel-tulajdonosoknak.


Miért is lehet vonzó Önnek ez a szolgáltatás? 

  • ha Opel szervizgaranciát köt, növeli gépkocsijának értékét
  • garantált a hozzáértő szakszerű javítás (Opel márkaszerviz)
  • előre nem látható műszaki meghibásodás esetén is biztonságot nyújt az Opel Szervizgarancia


A kiterjesztett jótállás megvásárlásáról Önnek az új gépkocsira vonatkozó két éves gyári jótállás érvényességének ideje alatt kell döntenie.

(A kiterjesztés nem a gyári garanciára vonatkozik, hanem időbeni kiterjesztést jelent. Területi hatály: Európa összes országában érvényes a szolgáltatás, ahol Opel Assistance szolgáltatás működik.)

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérem, fáradjon be márkakereskedéseinkbe, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. 

promo  
Ugrás az oldal tetejére