loading

Autómentő-szolgálatunk éjjel nappal elérhető az alábbi telefonszámon:


+36 30 288 0742

 

Mindegy, hogy az útját műszaki meghibásodás miatt nem tudja folytatni, vagy lemerül az akkumulátor, defektet kap, kifogy az üzemanyag, elveszti a kulcsát, vagy kizárja magát autójából.


Önnek csak telefonálnia kell, és az éjjel-nappal elérhető Assistance központ csaknem minden európai országban a segítségére siet. Segélyhívását követően először a helyi autóklub "sárga angyala" érkezik a helyszínre. Ha a gondot nem lehet azonnal orvosolni - így az utazás nem folytatható - akkor a gépkocsit a legközelebbi Opel márkaszervizbe szállítják úgy, hogy az Opel Assistance szolgáltatás fedezi a költségeket.
Ha az autót a márkaszerviz nem tudja azonnal megjavítani, akkor a javítás időtartamára, de maximum négy napra díjmentesen bérautót, vagy 3 csillagos szállodai szobát ajánlanak fel, illetve biztosítja a hazautazást.


Az Assistance szolgáltatás igénybevételére jogosító Assistance kártya minden új gépkocsi tartozéka.

A kártya érvényessége egy évre szól, azonban rendkívül kedvező díj ellenében a gépkocsi 6 éves koráig meghosszabbítható. Az Assistance szolgálat a nap 24 órájában, az év minden napján rendelkezésre áll az alábbi telefonszámokon:

Magyarországon a díjmentesen hívható 06-80-200-940-es számon
vagy a ( 36-1)345-1760-as normál tarifával működő számon.


A magyarországi autópályákon először a Magyar Autóklub, majd az Opel Assistance Központ segítségét kérje

 

 

promo  
Ugrás az oldal tetejére