loading
A Kiss-Gerencsér Autóház sikertörténete 1993. nyarán indult, amikor is meglévő hűtőberendezéseket forgalmazó szervizünknek új telephelyet kerestünk, de szerettük volna ezt összekötni valamilyen autómárka képviseletével.
Az Opel Magyarország ebben az időszakban keresett Zalaegerszegen partnert, így mivel az előírt feltételeknek maximálisan megfeleltünk, még az év nyarán aláírtuk a márkaképviseleti szerződést.


Kezdetben egy Zalaegerszeg közeli településen kezdtünk dolgozni néhány fős stábbal. Az első gépkocsi értékesítését soha nem feledjük, 1993. októberében volt a Zalaegerszegi Őszi Vásáron. A hátralévő néhány hónapban több mint száz autót sikerült eladnunk annak ellenére, hogy abban az időszakban bizony voltak nehézségek, hiszen a gépjármű-kereskedelem még gyerekcipőben járt, így bizonyos ügyintézési folyamatokat szinte az ügyfelekkel együtt tanultuk.


Ez alatt elkezdődött a zalaegerszegi telephelyünk építése, ahová már 1994. nyarán beköltözhettünk. Itt az akkoriban teljesen egyedinek számító - de a mai napig impozáns látványt nyújtó és nagyon komolyan felszerelt - létesítményben kezdett igazán működni az általunk üzemeltett rendszer. Annál is inkább, hiszen az előző hónapokban eladott gépkocsik tulajdonosai kezdték igénybe venni a szerviz szolgáltatásait is. Tágas szalonnal, jól felszerelt javító-, lakatos- és festőműhellyel várjuk tisztelt ügyfeleinket. Emellett Thermo King műhelyünk a gépkocsi klímák beszerelésével, szervizelésével is várja az érdeklődőket.


A következő nagy lépés volt, amikor 1998. nyarán megnyitottuk gyenesdiási létesítményünket, ahol szintén teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani. Akkoriban a közelben nem volt elérhető az Opel, sem új gépkocsik, sem a szervizszolgáltatás terén, különös tekintettel az idegenforgalmi szezonban a környéken megforduló külföldiek számára.


Alig egy év elteltével Nagykanizsán is átvettük az Opel márka képviseletét, így abban az időben szinte egyedülálló módon a megye három pontján megtalálhatóak lettünk, ügyfeleink minden telephelyen azonos körülményekkel és feltételekkel találkozhattak.


A 2003-as év - azon túl, hogy tíz évesek lettünk - is hozott újdonságokat a cég életében, hiszen év elején a cég tanúsítványt kapott az ISO 9001:2000 és ISO 14001:1997 integrált minőség- és környezetirányítási rendszer bevezetéséről. Június-tól pedig Nagykanizsán mi képviseljük a Daewoo - 2004 őszétől Chevrolet - márkát is. Az értékesítés egy bérelt helyiségben indult, majd az ősz folyamán birtokba vettük a vadonatúj szalont, ahol már kultúrált körülmények között tudjuk fogadni az érdeklődőket. Úgy gondoljuk, hogy egy piaci űrt sikerült kitölteni, amit a fél év alatt eladott közel száz eladott gépkocsi is igazol. A Daewoo és Chevrolet gépkocsik teljes körű szervizelését is vállaljuk az Opellel közös műhelyünkben.


Minden telephelyen igényesen berendezett szalont találnak az érdeklődők, ahol folyamatosan az összes modellünket megtekinthetik, kipróbálhatják és minden ügyintézést helyben bonyolítva, akár meg is vásárolhatják. A szervízszolgáltatás is min-denhol helyben történik, saját márkáinkon kívül bármilyen gépkocsi javítását, szervizelését is vállaljuk. Szervizeink a Zala Megyei Közlekedési Felügyelet által kijelölt műszaki vizsga állomások, ahol a 3,5 tonna alatti kategória összes modelljének vizsgáztatását is bonyolítjuk.

Úgy gondoljuk az, hogy annak idején az Opel-t - majd később a Daewoo-t választottuk, jó döntésnek bizonyult, hiszen a márka évről évre folyamatosan a piacvezetők között van. Így az évek során több mint 10.000 új- és használt gépkocsit adtunk át ügyfeleinknek és szervizeink is - az utakon futó rengeteg Opel gépkocsinak és saját eladásainknak köszönhetően - folyamatos kihasználtsággal működnek.

Ahogy eddig, a jövőben is arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan emeljük, ügyfeleink maximális elégedettsége érdekében.

Tisztelettel várjuk minden kedves ügyfelünket autóházainkban. Győződjön meg személyesen minőségi szolgáltatásainkról.


A Kiss-Gerencsér Autóház csapata

 

 

promo 
Ugrás az oldal tetejére