loading

Ismerje meg a Combo Life-ot!

Kényelem az egész családnak!

Opel Combo Life Best modell 7 üléssel akár 6.199.999 Ft-ért!


Nagycsaládosok számára akár 2,5 millió forint állami támogatással!*

Best felszereltség:

  • L1H1 standard payload
  • Oldalsó védőlécek a karosszéria színében
  • Kétzónás automata légkondicionáló
  • Kilátás és világítás csomag 1
  • Multimedia infotainment rendszer
  • Parkolóradar elöl és hátul
  • 180 fokos tolatókamera
  • Téli csomag: ülés és kormányfűtés
  • 7 ülés
  • És még rengeteg további extra!

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen árajánlatot, vagy nézze meg Combo Life készletünket!

Kérjen árajánlatot!    

Megtekintem a Combo Life készletet

 


Mire számítson, ha az Opel Combo Life-ot választja?

1. Hatalmas belső térre!
A Combo Life nemcsak levegős és nagyon komfortos családi egyterűként válik be, hanem kisáruszállítóként is. A hátsó ülések lehajtásakor 2126 literre nő a standard kivitel raktérfogata, így megfelel bárkinek, aki kempingfelszerelést, bicikliket vagy egyéb terjedelmes poggyászt vinne magával.

Amennyiben hosszú tárgyakat kell szállítani, az első utasülés ugyanúgy lehajtható, mint a hátsók, így már elfér az autóban a síléc és a szörfdeszka is.

Szellemes ötlet, hogy a csomagtér-ajtó ablaka külön nyitható – ahogy a prémium-SUV modelleken megszokott – így újabb rakodási lehetőség adódik.

Állítsa össze saját Combo Life modelljét!

Konfiguráljon egyedi modellt!

 

2. Modern vezetést segítő technológiákra!
Néhány a csúcs-innovációk közül:

A vetített kijelzés a vezető közvetlen látóterében mutatja meg a legfontosabb információkat, aki így egyfolytában szemmel tarthatja az utat és a forgalmat.A frontális ütközésveszélyre figyelmeztetés, automatikus vészfékezéssel és gyalogosfelismeréssel segít elkerülni súlyos baleseteket.
A fáradtság-felismerő pihenést javasol, ha túlzott elbágyadásra következtet a vezetési stílusból.
Az adaptív sebességszabályozó az előttünk haladó járműhöz igazítja a tempót és a távközt, s figyelmeztet, ha sebességkorlátozást ismert fel a jelzőtábla-asszisztens.A szegmensben példátlan módon, a Comblo Life-ot fűthető ülésekkel és kormánykerékkel rendelheti. A fázós téli napok már nincsenek többé a Combo Life-al!Az Opel bestsellereiből ismert Opel-frontkamera sokféle adatot dolgoz fel, és olyan rendszerek alapját képezi, mint a jelzőtábla-felismerő és a sávtartó-
asszisztens
.
  

Szerelje fel még több extrával!

Árajánlatot kérek

 

 

 
 
3. Kiváló utaskényelemre! 
Opel Combo Life
 Utasait nemcsak biztonságban tudhatja a fáradtságjelzővel és az öt különböző beállítást kínáló okos IntelliGrip tapadásoptimalizálással, de más kényelmi funkciókra sem szabad nemet mondania az Opel Combo Life-ban!
 
Engedje be az égboltot a panorámatetőnek köszönhetően!
 
A fej felett lebegő tároló LED lámpái pihentető hangulatot árasztanak az utastérben.
 
60:40 arányú osztható hátsó üléseknek köszönhetően az egész család kényelmesen elfér!
 
Az alapfelszereltség részeként a három egyenként lehajtható hátsó ülések mindegyike rendelkezik ISOFIX gyermekülés rögzítésekkel!
 
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Az árak kedvezményes ajánlott bruttó fogyasztói árak és a készlet erejéig érvényesek. Az akció 2019. december 31-ig, a kereskedésünkben megrendelt autókra érvényes. Az Opel Southeast Europe Kft. és az akcióban részt vevő Opel kereskedésünk fenntartják a jogot az ajánlatok megváltoztatására, illetve visszavonására. Részletek és konkrét árajánlatok az akcióban részt vevő Opel kereskedésünknél elérhetők. A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. Opel Combo Life Best 1,2 benzinmotorral, kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,7 – 7,5 l/km, kombinált CO2-kibocsátás: 150 - 170 g/km. Az értékek az új WLTP eljárás szerint kerültek meghatározásra. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel kereskedésünket. * Kormányrendeletet (45/2019 (III. 12.): A nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról: https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/8df1cd00eb92a1a572206a7d837511ec6bc27ed4/letoltes

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
promo  
Ugrás az oldal tetejére